به همت معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

دوره های آموزشی تخصصی ویژه کارکنان وزارت نیرو برگزار شد

۰۹ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۸:۵۲ کد : ۷۱۹۶۹ آموزش و کارآفرینی
مرکز آموزش شماره ۸ جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان طی سال ۱۴۰۲ موفق به برگزاری ۴۰ دوره آموزشی تخصصی و تخصصی پیشرفته برای کارکنان شرکت های تابعه وزارت نیرو شده است.
دوره های آموزشی تخصصی ویژه کارکنان وزارت نیرو برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، اصغر کریمی مدیر مرکز آموزشهای تخصصی شماره 8 جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان اظهار کرد: در ادامه همکاری های آموزشی با مجموعه وزارت نیرو در استان اصفهان، مرکز آموزش شماره 8 جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان طی سال 1402 موفق به برگزاری 40 دوره آموزشی تخصصی و تخصصی پیشرفته برای کارکنان شرکت های تابعه وزارت نیرو شده است.

کریمی افزود: این دوره های آموزشی که عموماً در مکان شرکت های مذکور برگزار شده، با هدف  ارتقاء کیفیت عملکرد و توانمندی کارکنان و مدیران این شرکت ها صورت گرفته است.

وی عنوان کرد: گفتنی است در سال 1402 تعداد فراگیران حاضر در این دوره ها 1125 نفر و 12350 نفر ساعت آموزش برای فراگیران اجرا شده است و این میزان آموزش در مقایسه با سال قبل رشد دو برابری داشته است و با توجه به حسن ارتباط و کیفیت دوره‌‌های آموزشی اجرا شده، این روند در  سال جاری نیز همچنان در جریان است.