به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

چاپ هفتم کتاب «طراحی قالب تزریق پلاستیک» وارد بازار نشر شد

۰۸ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۰۲ کد : ۷۱۹۷۱ فرهنگی
چاپ هفتم کتاب «طراحی قالب تزریق پلاستیک» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.
چاپ هفتم کتاب «طراحی قالب تزریق پلاستیک» وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «طراحی قالب تزریق پلاستیک» تألیف رونالد جورج ویلیام پای و ترجمه: مهندس اصغر رئوفی، با شمارگان 500 نسخه، دارای 822 صفحهو 16 فصل، در قطع وزیری چاپ و راهی بازار کتاب شد.

کتاب حاضر با درک عمیق از مفاهیم طراحی قالب‌های تزریق پلاستیک و با هدف آموزش گام‌به‌گام موفق به ارائه یک اثر ارزشمند آموزشی و یک مرجع طراحی کاربردی برای استفاده دانشجویان، صنعتگران و متخصصین و طراحان از سطح مبتدی تا عالی گردیده است.

چاپ هفتم این کتاب در بهار 1403 با قیمت 5 میلیون و 900 هزار ریال عرضه شد و علاقمندان می‌توانند به‌منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.