به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

چاپ سوم کتاب «مدیریت تغذیه گیاهان گلخانه‌ای» وارد بازار نشر شد

۱۲ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۴:۰۰ کد : ۷۲۱۵۴ فرهنگی
چاپ سوم کتاب «مدیریت تغذیه گیاهان گلخانه‌ای» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.
چاپ سوم کتاب «مدیریت تغذیه گیاهان گلخانه‌ای» وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «مدیریت تغذیه گیاهان گلخانه‌ای» تألیف دکتر امیرحسین خوشگفتارمنش (عضو هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی اصفهان)، با شمارگان 500 نسخه، دارای 580 صفحه و 16 فصل، در قطع وزیری چاپ و راهی بازار کتاب شد.

کتاب حاضر اطلاعات مفید و کاربردی پیرامون جنبه‌های مختلف مدیریت تغذیه گیاهان گلخانه‌ای ارائه می‌دهد. مطالب این کتاب علاوه بر دانشجویان مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای رشته‌های کشاورزی، برای گلخانه داران و پژوهشگران فعال در این بخش نیز مفید است.

چاپ سوم این کتاب در بهار 1403 با قیمت 4 میلیون و 350 هزار ریال عرضه شد و علاقمندان می‌توانند به‌منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.