برگزاری سه کارگاه آموزشی با عنوان "فناوریهای نوظهور در آموزش"

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، مرکز نوآوری و شتابدهی این واحد سه کارگاه با محورهای "هوش مصنوعی، بازی وارسازی (گیمیفیکیشن) و میکرولرنینگ" در سالن علوم تربیتی دانشگاه آزاد خوراسگان برگزار کرد.
جهان در حال تحول است و حوزه آموزش نیز از این قاعده مستثنی نیست. این حوزه میتواند از فناوریهای نوظهور بهره بیشتری برده و تجربه یادگیری را بهبود بخشد و آن را جذابتر، شخصیتر و در دسترستر کند. فناوریهای نوظهور قادرند انقلابی در آموزش ایجاد کنند که این موضوع برای فراگیران، مربیان و روشهای آموزش و یادگیری در آینده اهمیت زیادی دارد. با این هدف با همکاری دانشگاه آزاد خوراسگان و همزمان با هفتمین رویداد ملی عصر امید سه کارگاه با عنوان "فناوریهای نوظهور در آموزش" برگزار شد.
سارا ایزدی کارشناس تجاریسازی و مرکز منش جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان درباره جزئیات این سه کارگاه گفت: کارگاه "رمزگشایی از قدرت گیمیفیکیشن در آموزش" با تدریس دکتر مهدی اعتباری، کارگاه "کشف قدرت میکرولرنینگ در عصر شتاب" با تدریس مهندس مرتضی یراقیفرد و کارگاه "محیطهای یادگیری هوشمند و تعاملی" با تدریس دکتر محمد کیانی و با حضور جمعی از فراگیران و دانشجویان برگزار شد.
در پایان به افراد شرکتکننده در کارگاه گواهی شرکت در کارگاه از جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تعلق گرفت.
نظر شما :