به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

چاپ اول کتاب «روغن‌های خوراکی (ترکیب، خصوصیات، فرآوری و کاربرد)» وارد بازار نشر شد

۱۳ اسفند ۱۴۰۳ | ۱۱:۰۶ کد : ۸۱۸۶۱ فرهنگی
تعداد بازدید:۱۹۴
چاپ اول کتاب «روغن‌های خوراکی (ترکیب، خصوصیات، فرآوری و کاربرد)» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.
چاپ اول کتاب «روغن‌های خوراکی (ترکیب، خصوصیات، فرآوری و کاربرد)» وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «روغن‌های خوراکی (ترکیب، خصوصیات، فرآوری و کاربرد» تألیف دکتر سید امیرحسین گلی (استاد علوم و صنایع غذایی دانشگاه صنعتی اصفهان)، مهندس مریم مرادعباسی، مهندس مریم عبداللهی، دکتر مریم جعفری، دارای 663 صفحه، در چهارده فصل، در قطع وزیری، چاپ و راهی بازار کتاب شد.

کتاب حاضر حاوی مطالب کاملی در زمینه روغن و چربی‌های خوراکی است، به‌طوری‌که در فصول ابتدایی به ترکیب، خصوصیات و واکنش‌های شیمیایی مرتبط با روغن و چربی پرداخته و سپس منابع گیاهی و حیوانی آن‌ها همراه با انواع روغن‌های خاص بیان شده است. در ارتباط با فراوری روغن، مباحث مربوط به استخراج، تصفیه، روش‌های اصلاح و بسته‌بندی در فصول مجزا و به‌طور جامع مرور و در پایان نیز کاربرد روغن و چربی به‌طور خاص در محصولاتی مانند شکلات، مارگارین، شورتنینگ و روغن‌های سرخ‌کردنی بیان شده است. این اثر می‌تواند برای تمامی افراد علاقه‌مند به صنعت روغن، مفید و کاربردی بوده و به‌عنوان منبع درسی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی‌ارشد مورد استفاده اساتید و دانشجویان رشته علوم و صنایع غذایی قرار گیرد.

چاپ اول این کتاب در زمستان 1403 با قیمت 4 ‌میلیون و 500 هزار ریال عرضه شد و علاقمندان می‌توانند به‌منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.
 

text to speech icon

کلیدواژه‌ها: چاپ کتاب شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان


نظر شما :